Adventure awaits

Nu drar vi till Grand Canyon över helgen, jag har preppat à la Dual Survival och längtar äventyr. Vi ses på söndag igen, puss!





Adventure awaits:

Now we are off to the Grand Canyon over the weekend, I have prepared à la Dual Survival and am longing for adventures. I will see you again on Sunday, kiss!

Kommentarer
Postat av: Johnny

Fan vad coolt att bara kunna dra dit över dan/helgen sådär, liksom! :D



Min farsa har, enligt egen utsago varit i New York 12 gånger. (De flesta inom jobbet.) Men säkert fler i landet i sin helhet. N.Y, San Fransisco och Las Vegas, vore nog mina favoritresmål där.

2012-05-12 @ 15:25:51
Postat av: Stina

Jo, USA är häftigt på det sättet. Mycket att se i ett och samma land!



San Fransisco står högt på min lista också. När det kommer till Las Vegas så rekommenderar de flesta Laughlin i Nevada i stället. Mindre turister och lägre priser :)

2012-05-13 @ 19:56:03
URL: http://stainan.blogg.se/
Postat av: Johnny

Hur är det nu, du som vet: är det 8 timmars flygtid till New York och sen 10 till västkusten? Eller var det 6 till N.Y och sen 8 till andra änden?

2012-05-13 @ 20:49:03
Postat av: Stina

Allt beror ju på hur många mellanlandningar du gör, ett direktflyg till New York tar åtta timmar (tror jag) men bara två/tre timmar visas på klockan. Märkligt det där med tidszoner.



När det kommer till västkusten vet jag inte riktigt. Själv har jag alltid ont om pengar och väljer de billigaste biljetterna (som inkluderar långa mellanlandningar...). Men du får nog lägga på mer än två timmar över kontinenten. Leta lite på reseguiden.se så får du nog en bättre uppfattning. :)

2012-05-14 @ 04:29:37
URL: http://stainan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0